Moj internet dnevnik
B O M B A
Bomba nosi
Blog
srijeda, siječanj 9, 2008

Na povratku iz Amsterdama, svratili smo u Njemačku, ponovno kod obitelji moga Dragog. Da te odmah upozorim, moja teta ti je jako šparna žena! - Ha? - Ma sam velim, znam kak ti reagiraš na neke stvari pa da se ne začudiš. Oni ti se hrane po ovim jeftinijim šoping centrima, ko Kaufland, paze jako. Primjerice, ne buš vidjela Coca-Colu kod njih nego nekaj ko kod nas ona Sky Cola. - Ok. Pa u gostima sam, ne bum se bunila. - Znam, ali... - I još nešto, nemoj se začuditi njihovim odnosima u obitelji. - Kaj? - Moj bratić ima ugovoren brak. Našli su mu ženu. Znaš da je od moje tete muž Musliman. Da mu nisu našli ženu ko zna kaj bi bilo s njim. - Kak to misliš? - Pa niš ga ne zanima u životu, samo igra plejku.. - A dobro. - I njegova žena je odgojena da služi muškarcu...
Tetu znam od ranije, često je u Hrvatskoj, no najbolje upoznaš osobu kad je vidiš u kućnom izdanju. Coca-Colu, međutim nisam vidjela. Oni piju neki mix-max iliti cola i fanta skupa. Toliko se gaziranih sokova u životu nisam napila. Upoznala sam i bratićevu ženu. Ona pa iskače iz svih prostorija ko Kosorica iz paštete s tisuću pitanja: Hoćeš ovo? Hoćeš ono? Želiš ovo? Ženska konobari po kući, a on njoj samo Daj ovo! Daj ono! Tako svi pijemo kavu, a ona jadna, a vesela - dvori, a onda se neprimjetno, kao gejša, izgubi. David Copperfield je goli kurac za nju. 
Otišli mi s njima u šoping i na pivu. Opet ona njega ispituje kaj da kupi. Pa kad ni on jadan ne zna, a što bi i znao, kad ga samo igrice zanimaju, ispituje nas. Pomalo iziritirano odgovorih - Pa ti si kuharica, izaberi! A jebote! Di bi ja stigla da ispitujem Dragog za svaki kurac. Da li bi ti više pasao peršin ili bosiljak? Bi li htio saft s paradajzom ili vrhnjem? Kolko riječi uzalud! Jedi, jebote, ak sam skuhala! Ženska je beskičmenjak, što god da sama odluči, treba potvrdu od drugih. Sve pet, drugi odgoj, druga kultura, ali da podivljaš!
Sjeli mi na pivu i ženski se piša. Naravno, i tu treba pratnju pa odoh s njom. Jedva čekam da dođemo u stan pa da se istuširam i operem kosu. Sva sam još sljepljena od puta. - Ja se perem u McDonaldsu. Moj izraz lica bio je neprocjenjiv. Za sve ostalo tu je Mastercard. Di se pereš?!?! - Pa u McDonaldsu. Tamo radim i tamo imamo tuševe. Šta'š bi doma trošila vodu koja je skupa kad se mogu tamo oprati. Ok, sad me paranoja počela prati Kak ću se sad oprat jebemu? Sjedoh za stol sva izbezumljena. Jedva sam čekala da ostanemo sami pa da mu priopčim kaj sam čula. On se nasmijao samo. To je ono o čemu je govorio.
Ručak. Pečena puretina u rolu. Teta pizdi jer joj ne valja meso. Nikad više to neću kupiti! Koliko sam samo struje potrošila za tu puru. Tražim njegov pogled preko stola. Znate feeling kad vam je neugodno, ne zbog sebe, nego zbog nekog drugog. Pokušavamo popraviti situaciju: Mi volimo puretinu, posebno pureća prsa. Niš od toga, purice više na stolu ne bu!
Bližila se ponoć i otišla sam skinuti šminku. Ženska došla za mnom: Vi ste jako umorni? - Pa i jesmo, nismo se naspavali baš, a i sutra putujemo za Hrvatsku. - Nećete vidjet kako se Edo i ja igramo? - Kaj??? - Pa mi ti tako vikendom, sve do jutra, igramo igrice. A đizs, šta me snašlo! Pa jebite se ak nemate kaj delat. Nasmijah se samo Budemo sutra vidjeli.
Vibrić u šupku me vratio u realu. Ne, mi tako ne živimo! Krstili smo novi pimpek dok su oni igrali plejku.
Doručak. Ženskica dijeli salvete uz svaki tanjur, a svekrva za njom kupi salvete: Samo njima stavi! Ja se mogu i u rukav obrisat! Samo gosti dobili salvete. Ne trebam spomenuti da se taj dan nisam tuširala jer mi bilo bed potrošit još vode. No, teta je šparna samo prema njima doma jer je svojoj sestri u Hrvatsku poslala sve i svašta, koja btw, bolje živi nego ovi gore. Jebote, i onda se mi žalimo da nemamo!
Ne bum to zaboravila. Stvarno ne bum! Ne bum nikad! Ti bilo dosadno tu? - Stvarno misliš da mi je bilo dosadno?
Kući smo se vratili oko ponoći. Natočila sam punu kadu vode i namakala se sat vremena. Jupi! Doma sam!
bomba-estrogena @ 12:48 |Komentiraj | Komentari: 69 | Prikaži komentare